Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

Πιο δυνατοί από πέρσι.

ΦΡΕΝΤΙ :

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Φρέντι Ντος Σάντος είναι αναμφισβήτητα από τους κορυφαίους μέχρι στιγμής σε απόδοση έχοντας πετύχει τρία γκολ στα τέσσερα παιχνίδια που αγωνίστηκε, με μοναδικό όμως αρνητικό την «ανόητη» κόκκινη κάρτα που δέχτηκε στο παιχνίδι με την Ανόρθωση στερώντας παράλληλα από τον ίδιο την συμμετοχή του στο Λεμεσιανό ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Στην συνέντευξη που ακολουθεί ο Αγκολέζος επιθετικός μιλά για τις δυνατότητες της φετινής ΑΕΛ, για τους προσωπικούς του στόχους, αλλά και για την απουσία του από το ντέρμπι με τον Απόλλωνα.
Φρέντι η ΑΕΛ αυτές της πρώτες 8 αγωνιστικές έδειξε ότι θα είναι πολύ δυνατή φέτος, έτσι ?
-Σίγουρα θα είμαστε πιο δυνατοί φέτος από πέρσι αφού οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ παρέμειναν στην ομάδα και αυτοί που ήρθαν στην ομάδα δείχνουν να έχουν εγκλιματιστεί πλήρως με τους υπόλοιπους. Εγώ πιστεύω ότι αν το κλίμα μεταξύ των ποδοσφαιριστών, της τεχνικής ηγεσίας, της διοίκησης και του κόσμου παραμείνει ως έχει τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν αντίπαλο γιατί ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πάρα πολλά.

Τι πιστεύεις ότι μπορεί να πετύχει η ΑΕΛ την φετινή περίοδο ?
-Αν συνεχίσουμε όλοι μας να δουλεύουμε προς την σωστή κατεύθυνση, κι όταν λέω όλοι εννοώ από εμάς τους ποδοσφαιριστές μέχρι και τους οπαδούς μας, τότε μπορούμε να πετύχουμε αυτό που δεν καταφέραμε πέρσι δηλαδή να πάρουμε έναν τίτλο ή έστω να αγωνιστούμε στην Ευρώπη. Έχουμε αποδείξει νομίζω μέχρι τώρα ότι σαν ομάδα μπορούμε να πετύχουμε πάρα πολλά φέτος και με την βοήθεια της τύχης γιατί χρειάζεσαι και τύχη στο ποδόσφαιρο τότε γιατί όχι να μην κατακτήσουμε ένα τίτλο φέτος.

Φαντάζομαι αυτός είναι και προσωπικός σου στόχος, έτσι ?
-Σίγουρα. Και ποιος δεν θα ήθελε να πανηγυρίσει ένα τίτλο ειδικά όταν γνωρίζεις πόσα χρόνια έχουν περάσει από τον τελευταίο τίτλο που χάρηκαν αυτοί οι οπαδοί. Φυσικά για μένα υπάρχει ακόμη ένας προσωπικός στόχος που είναι να γίνομαι καλύτερος από παιχνίδι σε παιχνίδι και να βάζω γκολ βοηθώντας πάντα την ομάδα μου να κερδίζει.

Εσύ άρχισες πολύ καλά την σεζόν πετυχαίνοντας τρία γκολ σε τρεις αγώνες ωστόσο ήρθε αυτή η ανόητη κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με την Ανόρθωση που σε άφησε εκτός ντέρμπι. Σε επηρέασε κάπως αυτή η αποβολή είτε θετικά είτε αρνητικά ?
-Να σου πω την αλήθεια αγωνιστικά δεν με επηρέασε τόσο όσο ψυχολογικά αφού έχω μετανιώσει για τον τρόπο που αντέδρασα γιατί έχασα ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι απ’ αυτά που δεν πρέπει να χάνονται και για κανένα λόγο. Εντάξει έχασα ένα παιχνίδι όμως υπάρχουν ακόμη πάρα πολλά παιχνίδια στο πρωτάθλημα και το κύπελλο. Γνωρίζω ότι έκανα λάθος και είμαι έτοιμος μέσα από σκληρή δουλειά να επανορθώσω και να βοηθήσω την ΑΕΛ να κερδίζει κάθε αγωνιστική οποιονδήποτε αντίπαλο.

Ο κόσμος της ΑΕΛ πιστεύει πάρα πολύ στις ικανότητες σου και σου το αποδεικνύει και έμπρακτα κάθε αγωνιστική φωνάζοντας το όνομα σου. Ποιο μήνυμα θα ήθελες να τους στείλεις ?
-Εγώ θέλω να συνεχίσουν να μας στηρίζουν σε όλα τα γήπεδα που αγωνιζόμαστε όπως κάνουν μέχρι τώρα γιατί η ώθηση που μας δίνουν κατά την διάρκεια ενός αγώνα είναι τεράστια και σημαντική. Νομίζω είναι μοναδικοί στην Κύπρο και αυτό φαίνεται κάθε αγωνιστική σε κάθε γήπεδο όπου δίνουν πραγματικά εντυπωσιακό παρόν. Αν αναλογιστεί κάποιος ότι δεν έχουν πανηγυρίσει ένα τίτλο εδώ και είκοσι χρόνια τότε καταλαβαίνει το μεγαλείο αυτών των οπαδών και το πόσο πολύ αγαπούν την ΑΕΛ. Το ότι υπάρχει μια πολύ καλή σχέση με μένα και τον κόσμο αυτό είναι θετικό γιατί ακόμη και στην κακή μου μέρα αυτοί είναι που με βοηθούν να παίξω καλύτερα και να βοηθώ την ομάδα μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου